Healing

VortexHealing® Divine Energy Healing
Dit is de belangrijkste vorm van Healing die toegepast wordt in praktijk “Heel je Gezondheid”. Het is een uit Amerika afkomstige healingkunst waarbij het gaat om het doorgeven van ongeconditioneerde, volledig vrije energie en bewustzijn.
Het doel van VortexHealing is vastgelopen processen weer vlot trekken en gefixeerde patronen, emoties en overtuigingen op te ruimen. De energie en het bewustzijn die via VortexHealing worden doorgegeven zijn in staat om thema’s/issues grondig en definitief uit je systeem te verwijderen, waardoor je blijvend anders in het leven komt te staan.
Ook als je klachten hebt van fysieke aard kan VortexHealing je ondersteunen in het verminderen van  je klachten of het op een andere manier ervaren ervan. Behandelingen met Vortex energie ondersteunen je om je leven meer vanuit eenheid te ervaren. Veel cliënten ervaren dat er meer innerlijke rust en balans komt en dat een eventuele disbalans sneller weer herstelt.

Angelic Heart Healing
Met Angelic Heart Healing wordt gewerkt met de energie en het bewustzijn van Engelen. `
Deze energie is met name geschikt om emoties en gevoelens zoals depressiviteit, verdriet, eenzaamheid en angst te transformeren, omdat de kwaliteit van deze Engelenenergie vooral die van veiligheid en vreugde is. Ook is Engelenenergie heel behulpzaam bij het terugkrijgen of houden van hoop in situaties die wanhopig lijken. Het helpt je door moelijke tijden heen en geeft je de kracht om aan te gaan wat noodzakelijk is om verder te komen in het leven.
Het voelt als een warme, wollige wolk van licht om je heen die je wiegt, troost, ontspant en omarmt. Na een Healing met Angelic Heart voel je je in balans en ervaar je weer meer het gevoel van eenheid in jezelf. 

ChakraHealing
Met ChakraHealing kunnen chakra’s die te weinig of juist teveel functioneren weer gereguleerd worden en kan het hele chakrasysteem in balans worden gebracht.
 Je kunt ook een aantal sessies gebruiken om één chakra eens grondig aan te pakken en helemaal te ontdoen van alle verstorende elementen. Dat kan uiteraard met alle chakra’s.

Physical Healing
Deze vorm van Healing richt zich heel specifiek op het lichaam. Zo kan een ziek/belast orgaan grondig worden ondersteund, een lichaamssysteem zoals het immuunsysteem of het zenuwstelsel een flinke oppepper krijgen en je energiereserves weer worden aangevuld bij vermoeidheid en periodes waarin er veel van je gevraagd wordt.
 
Als de klacht chronisch is is het aan te raden ook met VortexHealing te werken op de onderliggende issues die ervoor zorgen dat je deze specifieke klachten hebt gekregen.